leeft! PARKSTAD & MAASTRICHT
Het BBQ seizoen bij
Naanhof is geopend!
Voor het meest uitgebreide, lekkerste én goedkoopste BBQ vlees
moet je bij Naanhof zijn; dé BBQ specialist!
Ons (BBQ)vlees wordt dagelijks vers geleverd
aan onze winkels vanuit ons eigen
vleesverwerkingsbedrijf. Aangezien we alles
in eigen hand houden, kunnen wij het
vlees supervers en tegen zeer gunstige
prijzen aanbieden. Ons assortiment barbecuevlees
is erg uitgebreid en voorzien
wij tevens van de lekkerste marinades.
Van de klassieke speklappen, spareribs,
koteletten en grillworsten tot verse beefburgers,
lamskoteletten en diverse spiesen.
Wij verkopen ook grote stukken vlees
voor de meer ervaren barbecueër die
houdt van low & slow grilling. Denk hierbij
aan buikspek aan het stuk, pork roast of
varkensprocureur. Uiteraard bieden wij
ook een uitgebreid assortiment aan BBQ
toebehoren aan zoals salades, sauzen,
diepvries BBQ producten, houtskool, aanmaakblokjes
en nog veel meer!
Wekelijks hebben we ook diverse BBQ
specialiteiten in de aanbieding!
Tijd om de BBQ aan te steken! Zien we jou
snel?
1 leeft! PARKSTAD & MAASTRICHT
Pulled pork van pork roast
Ingrediënten voor +- 8 personen:
1 pork roast (varkensgebraad) ‘Boston butt’ van +- 1,5 kilo
1 el paprikapoeder
1 el bruine basterdsuiker
1 el peper
1 el zout
1 el cayennepeper
½ el knofl ookpoeder
Bereidingswijze:
- Zorg dat het vlees op kamertemperatuur is. Meng alle specerijen en masseer de mix in het vlees
- Maak de barbecue klaar: plaats een aluminium uitlekbak in het midden van de barbecue en daaromheen de kolen of briketten.
Zorg voor een constante temperatuur van ongeveer 100°C. Leg het vlees op het rooster en laat in een aantal uur garen tot circa
70°C kerntemperatuur (met het deksel op de barbecue). Verpak het in aluminiumfolie en gaar circa 1 uur verder tot de kerntemperatuur
80°C is
- Laat het vlees minimaal een half uur rusten. Trek het vervolgens met de vingers of met twee vorken uit elkaar.
Lekker om te mengen met je favoriete barbecuesaus voor extra smeuïge pulled pork!
14